Gallergrind

Gallergrindar som skyddar din lokal eller bostad

Säkra din bostad eller arbetsplats med Doorabs omfattande sortiment av gallergrindar. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa lösningar både för privatpersoner och företag. En korrekt installerad gallergrind förstärker säkerheten avsevärt och försvårar för inbrottstjuvar att komma in – eller ut.

Anpassade lösningar för ditt behov

Vår process börjar med att vi mäter upp grindarna på plats. Tillsammans med kunden går vi igenom vilken typ som bäst passar in i den aktuella miljön samt uppfyller kundens krav och önskemål. Därefter tillverkas gallergrinden enligt kundens specifikationer, med användning av specialstål, stålprofiler och plattstål för att säkerställa hållbarhet och säkerhet.

Målet är att se till att du som kund får exakt det du är ute efter – en som inte bara ger säkerhet utan också kompletterar och förskönar din fastighet på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder ett brett utbud av låsningstyper för att ytterligare anpassa säkerhetsnivån efter dina behov och preferenser.

gallergrind-doorab

Varför välja gallergrind

Att välja en gallergrind har flera fördelar när det handlar om att säkra hemmet eller företaget. För det första erbjuder den pålitligt skydd till ett mer överkomligt pris jämfört med säkerhetsdörrar, vilket gör den till ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ. Dessutom är den perfekt för platser som bakdörrar, altaningångar eller källardörrar där extra säkerhet är viktigt.

För dem med äldre, vackra och dekorativa ytterdörrar är en gallergrind ett utmärkt val eftersom den ger säkerhet utan att förstöra dörrarnas utseende. Gallergrindar är också idealiska för företag och andra offentliga platser där ett grundläggande skydd behövs. Genom att kombinera med starkt lås och ett effektivt larm kan man skapa en trygg miljö för både personer och egendom. 

Hos Doorab strävar vi efter att tillhandahålla dig en gallergrind som inte bara skyddar utan också kompletterar din fastighets estetik och behov.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller om du vill ha mer detaljerad information om vårt sortiment. Vi finns tillgängliga via e-post, telefon eller genom kontaktformuläret här på vår webbplats.

Jour Kontakta oss