Jour dygnet runt

Kontakta oss genast på

010 - 166 42 61

Jour dygnet runt för dig som behöver snabb och pålitlig hjälp

Behöver du akut hjälp av en ny säkerhetsdörr? Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt för att säkerställa att du får den hjälp du behöver när du behöver den mest. Vi rekommenderar även att du kontaktar SOS Alarm för ytterligare stöd och trygghet i nödsituationer.

Akut behov av en ny säkerhetsdörr?

Vårt jourteam är specialiserat på att hantera akuta behov av säkerhetsdörrar, oavsett tid på dygnet. Vi förstår vikten av att känna sig säker i sitt hem, särskilt efter en potentiellt traumatisk händelse som ett inbrott. Våra erfarna tekniker är redo att snabbt och effektivt installera och reparera säkerhetsdörrar för att återställa din trygghet. Kontakta oss omedelbart för att få den hjälp du behöver med vår dedikerade jourtjänst.

Inbrottsjour tillgängligt 24/7

Om du har drabbats av ett inbrott och behöver akut hjälp med att byta din dörr till en säkerhetsdörr, är vårt jourteam här för dig, dygnet runt. Vi förstår hur skrämmande och osäkert det kan kännas efter ett inbrott. Våra erfarna tekniker är redo att snabbt och pålitligt säkra och reparera din dörr, så att du kan känna dig trygg igen. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Låsjour för omedelbar hjälp

Oavsett om du har låst dig ute, behöver akut låsreparation eller har behov av någon annan låsservice, kan våra tekniker hjälpa dig snabbt och pålitligt. Du kan alltid räkna med oss för professionell och vänlig låsservice när du behöver det som mest.

Effektiv och säker inbrottsskydd

Vi förstår att olyckor kan inträffa när som helst. Därför har vi en effektiv arbetsmetodik för att säkerställa omedelbar respons på alla jourärenden. Detta innefattar inte bara snabb hantering av akutbehov utan också byte av säkerhetsdörrar, villadörrar samt branddörrar. Vi strävar efter att minimera väntetiden och ge dig lugn och trygghet oavsett situation.

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig

Vår ambition är att vara din förtroendeingivande partner när det gäller säkerhetslösningar och jourtjänster. Vi förstår vikten av att erbjuda inte bara teknisk expertis utan också empatisk och proaktiv support i tider av oro och kris. Oavsett ditt behov kan du vara säker på att vi finns här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att få reda på mer om hur vi kan stödja dig och din familj med våra omfattande jourtjänster och säkerhetslösningar.

Jour

FAQ

Vi erbjuder dygnet runt jourtjänst för inbrottsrelaterade situationer. Om du har drabbats av ett inbrott, kan du ringa oss direkt. Våra erfarna tekniker är beredda att komma ut och hjälpa dig med att säkra och reparera din dörr, samt installera en robust säkerhetsdörr om det behövs. Vi förstår hur skrämmande och osäkert det kan kännas efter ett inbrott, därför ska du som privat person eller företag även kontaka SOS alarm eller polisen.

Vår låsjour är tillgänglig dygnet runt inom stockholmslän, så vi kan vara på plats inom 1-2h för att hjälpa dig att komma in i ditt hem snabbt och säkert om du har låst dig ute. Våra tekniker arbetar snabbt och professionellt för att lösa problemet, minimera besväret och återställa din tillgång utan onödigt dröjsmål.

Säkerhetsdörrsbyte innebär att vi tar bort din nuvarande dörr och ersätter den med en ny, mer säker dörr. Detta kan vara ett viktigt steg att ta efter ett inbrott eller för att förbättra din hemförsäkring. Säkerhetsdörrar är designade för att vara mycket svårare att bryta sig igenom, vilket ökar säkerheten för ditt hem. Våra tekniker kan hjälpa dig att välja rätt dörr och installera den på ett sätt som säkerställer maximal skydd.

Om du upptäcker att ditt hem har blivit utsatt för ett inbrott, det första du bör göra är att kontakta oss så snart som möjligt. Därefter, om det är säkert, kan du dokumentera skador genom att ta bilder och notera eventuella saknade föremål. Det är också viktigt att skydda ditt hem genom att säkra eventuella öppningar och undvika att röra vid spår eller misstänkta platser som kan vara viktiga för en utredning. Våra tekniker kan hjälpa dig att bedöma skador och vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder.

Övrigt Kontakta oss