Om oss

Vi på Doorab har flera års erfarenhet av säkerhetsdörrar för lägenheter, villor, branddörrar och låsservice. Som en ledande aktör inom Stockholmslän betjänar vi en mångfald kunder såsom privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Läs mer Kontakta oss

Om oss – Doorab

Vi erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsdörrar som är utformade för att effektivt skydda mot inbrott, buller och brand. Vårt samarbete med pålitliga tillverkare samt användning av avancerad teknik och material säkerställer att våra produkter håller högsta standard. Rekommendationen från Svenska Stöldskyddsföreningen stärker vår trovärdighet som en pålitlig leverantör av säkra dörrar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och professionell support genom hela processen, från planering till installation och service. Med Doorab får du inte bara högkvalitativa säkerhetsdörrar utan också sinnesfrid. Kontakta oss idag för att säkra din bostad på bästa sätt.

Kontakta oss
doorab ch staldorr

Säkerhetsdörrar från Doorab

Miljö & kvalitet

Vi på Doorab är engagerade i att skydda miljön och säkerställa hög kvalitet. Genom att minimera vår användning av miljöskadliga produkter, källsortera avfall och återvinna material strävar vi efter att inte belasta planetens resurser. Genom kontinuerlig utbildning för vår personal ökar vi förståelsen för material och processer samt deras påverkan på människa och miljö. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att utveckla och förbättra miljön.

Doorab prioriterar trygghet och kvalitet i varje aspekt av vårt arbete. Dessa centrala principer genomsyrar vår strävan att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder.